Art Museum Item: The Fietsboat

Afbeelding : The Fietsboat by Art Museum Kroonzicht

BAARN – Sommige mensen in de regio van Baarn kennen de zogeheten waterlijn van de Fietsboot als geen ander. Deze vaart vanaf Amersoort tot aan Huizen of Spakenburg met tussenstops in Soest, Baarn en Eemnes op zowel de heen- als terugvaart Dagelijks dat jaarlijks eigenlijk het fietsseizoen in de lente begint tot aan ergens begin de herfst wanneer het weer eigenlijk te frisjes is om fietsen met een wateractiviteit te combineren.

Speciaal ter ere van hun activiteit is er een ontwerp in de aanmaak geweest die een portret neer schetste van het fenomeen de fietsboot zonder het gezien te hebben en er slechts alleen van te hebben gehoord. Bovenstaande afbeelding is het resultaat van het meesterwerk welke wij uiteraard direct opnemen in onze digitale Art Museum op deze site.

Het laat zien een ontmoetingsplek voor diegene welke graag gebruik maken van een fietsroute waarbij ze zich laten uitvaren van de ene opstap-locatie naar de aanvangs-locatie van hun fietsroute en de daarbij horende fietsroute terug te fietsen naar de eind-locatie, namelijk de plaats van bestemming. Voor een Appel-en-een-Ei, dus een paar euro kun je tezamen met je fiets opstappen op het vaartuig, al dan niet met gezelschap, welke je uiteindelijk ook op het vaartuig tegenkomt om vanaf de gewenste Bestemming welke de Fietsboot allemaal heeft een aanvangs-locatie te hebben vanwaar uw fietstocht begint.

Aan boord kun je consumpties bestellen, zoals het nuttigen van een warme of koude drank, en wat te snacken of te eten. Denk hierbij aan een kop thee of koffie, een vruchtensapje, iets fris i.c.m. een koek, candybar of iets anders lekkers welke dan op die dag hebben. Op de website van de zogeheten fietsboot kun je terecht voor actuele vaardatums en -tijden, instaptarieven en overige informatie welke betrekking hebben op het fiets en vaarplezier in de regio. Ga hiervoor naar: http://www.eemlijn.nl de website van de fietsboot de Eemlijn.

Wilt u meer informatie over het gemaakte kunstwerk of over deze website, dan kunt u contact opnemen met de redactie van deze website.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s