Kroonzicht en ‘Branding’

Afbeelding: Smoking Crown Collection by Art Museum Kroonzicht

NIEUWS – Kroonzicht heeft bedacht wellicht in de toekomst te doen aan zogeheten ‘Branding’ of te wel een eigen merk op te zetten. Indien we een kledinglijn beginnen, hebben we onze eerste label al reeds gemaakt; ‘The Smoking Crown Collection’.

Wat dan ook op de productieplaat terecht komt, wanneer het voorzien is van dit label moet het natuurlijk refereren naar het kroonzicht concept welke nader is uitgewerkt op deze webpagina.

Van alles kan op onze lopende band worden geïnstalleerd. Denk hierbij aan Film of Video producties, kleding, nieuwe innovatieve ontwikkelingen, diensten, eigenlijk alles waar je een ‘label’ op kunt plakken.

Eén ding is zeker, dit label heeft alvast een vaste plek bemachtigd in het Online Art Museum Kroonzicht als onderdeel van deze website. Wil je graag meer items bewonderen welke zijn opgenomen in het Art Museum Kroonzicht zoals we dat hebben genoemd, bezoek dan het Art Museum op deze site.

De naam hebben we jaren geleden al bedacht ergens tussen 2010 en 2014. Precies exact weet ik het niet meer, maar dat zouden we makkelijk kunnen nagaan, indien we dat nog belangrijk zouden kunnen gaan vinden. Meestal, vinden we de naam zelf niet super belangrijk zolang we die nog nergens hebben geregistreerd. In dit geval is het bedenken van de naam jaren geleden gedaan en zijn we reuze benieuwd, wie deze naam nu stiekem zou registreren zonder dat we daar vanaf weten? Dan weten we meteen wie ons al die jaren heeft achtervolgd. Waarschijnlijk onze trouwste fan. Of misschien is het iemand anders?

Hoe dan ook, de hoedjes in de tekening zijn van het merk Adidas en beide gezichtjes zijn verschillend van kleur. Kenmerkend is dat beide figuren een sigaretje in de mond hebben genomen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s