Sinterklaas tips

Afbeelding : Wilhelmina Pepermunt by Art Museum Kroonzicht

BREDA – Voor diegene die niet weten wat ze moeten aanschaffen als Sinterklaas tussendoor voor in de schoen, kan kiezen voor een smaaksensatie van Fortuin. De originele Wilhelmina pepermuntjes zijn weer in trek bij alle Pieten en de Sint heeft er voldoende op voorraad.

Alle Pieten en Hulp Sinterklaasjes zijn volop aan het werk om de enorme orders die het Sinterklaasfeest met zich meebrengt op tijd te verwerken. Vaak krijgt de Sint van de Tandarts te horen dat er veel kindertjes zijn met gevoelige tandjes, als gevolg van een buitenproportioneel snoepgewoonte en suikergehalte.

Met deze Pepermunt, bent u alle problemen voor. Een relatief laag suikergehalte en frisse smaak, zorgt ervoor dat ook wanneer de kindertjes vergeten zijn hun tandjes structureel te poetsen in verhouding met het de dosering snoepgoed welke zij consumeren, ze continue voorzien zijn van een snoepje met bescherming van het gebit. En natuurlijk een frisse adem, maar ook een energiek gevoel.

Deze pepermuntjes, gefabriceerd in Dokkum zijn vernoemd naar voormalig Koningin Wilhelmina welke haar laatste jaren als Koningin woonachtig was in Breda, waarna ze in 1948 de troon overdroeg aan Koningin Juliana die met Prins Bernhard in het huwelijksbootje stapte en beide de daaropvolgende troonopvolgster Beatrix hebben begeleidt en voorbereid naar haar periode als Koningin waar zij in het huwelijk trad met Prins Claus.

De van oudsher sinds 1842 ontwikkelde Wilhelmina Pepermunt doet het zelfs vandaag nog erg goed en zal naar alle waarschijnlijkheid nog vele decennia al dan niet eeuwen meegaan. In 1892 werd de smaaksensatie benoemd tot de Vorstelijke Smaak. Bij de Kruidvat koop je vandaag 4 December, de dag voor Sinterklaas voor € 1,99 een 8-pack van de rolpepermunten van wel 50 gram per rol waar precies 25 pepermuntjes per verpakking in zitten. Dat is dus extra voordelig.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s