Schapen Grazen in de Wei

Foto: Schapen aan het werk by Art Museum Kroonzicht

HART VAN NEDERLAND – Zo ergens in het midden van het midden van Nederland, wanneer je het westen tegenover het oosten plaatst en het zuiden tegen over het noorden, dan kom je uit daar waar de Nederland zich het groenst noemt, Namelijk in ’t Hart van Nederland.

Het wordt steeds kouder en de winter is nu toch echt in aantocht. Slechts een aantal weekjes en dan begint de winter toch echt officieel. Ook alle boeren beginnen dat te merken. De schaapjes grazen dan ook nog gauw wat gras naar binnen voordat ze nog een laatste keer hun dienst kunnen bewijzen dit seizoen.

De meeste kudde- dieren staan rond dit jaargetijde met dit weer al enige tijd op stal. Koeien, Schapen, Paarden, noem ze maar op. Van Buffels tot Stieren, kippen of geiten en konijnen. De boeren hebben hun handen er vol aan.

In verband met het door een in een klachtenprocedure belandde artikel, eerder ge-publiceert op de website, waarna het artikel offline is gehaald en er een dreiging heeft plaatsgevonden, daar aan het adres van de schrijver van het artikel, dan maar een nog simpeler artikeltje over boeren met een boerderij. Schapen grazen nou eenmaal in de Wei. Op een boerderij, gebeuren boerderijdingen. En een koe roept boe!

Of en wanneer er dan nog veel spectaculaire zaken aan bod zullen komen in de opvolgende perioden is onzeker, maar houdt de website goed in de gaten, nu we weer geboycot worden, gaan we natuurlijk weer gewoon door, totdat we niet meer kunnen. Een klacht, betekent een tijdelijk terugvordering van een online gepubliceerde artikel. En dat wil niet zeggen dat deze later alsnog gepubliceerd kan worden.

Kortom, Grazen de Schapen in de Wei?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s