De beschermde Melkkoe

Afbeelding : ‘De Beschermde Melkkoe’ by Art Museum Kroonzicht

TILBURG – Sinds vandaag de meest beschermde ‘Melkkoe’ van Nederland. Dit fraai stukje kunst wordt nu wel erg vaak bewonderd in zijn afwezigheid. Daarmee nomineert het zichzelf tot de meest interessante koe van het moment.

Niet te geloven, dat ditzelfde stukje kunst, dat een aantal dagen geleden nog stond bij een publicatie over Boeren en hun boerderijleven, zo bij de mensen is blijven hangen, zodat het nu wederom de moeite waard is het opnieuw te publiceren en deze keer met een tekst waar geen commentaar op kan worden geleverd.

Je vraag je zeker af, wat het verheel in eerste aanleg was bij deze publicatie, maar dat blijven we de lezer hier dan schuldig voor het onttrekken van het antwoord welke wel bekend is.

We brengen slechts hun kunstwerk in het licht waar werkelijk een recordpoging aan vooraf is gegaan voor het creëren van het gras van de achtergrond van dit item. In totaal is het kunstwerk in een dikke 6 uur gemaakt, met een foto als inspiratie voorafgaand. Naar verwachting zal het mogelijk vaker voorkomen dat items opnieuw onder de aandacht worden gebracht indien daar aanleiding voor is.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s