Grafische vormgeving

Video : One Spirit A Shared Mind by Art Museum Kroonzicht

VIDEOTHEEK – Onze eerste video op de website is er een uit de oude schoenendoos. In 2017 maakte wij deze met behulp van een eenvoudige aantal apps op de Android Smartphone de Nokia 3 Blue Edition – Android version 666.

Je moet er een beetje doorheen kijken, een creatie van pure talent in slechts 60 minuutjes geprepareerd. Met inzet van deze video introduceer ik de verandering welke vanaf vandaag aan onze webcontent mogelijkheden zijn toegevoegd. Namelijk dat we vanaf nu ook beeldmateriaal zoals video’s en muziek kunnen publiceren.

Of er zal worden samengewerkt met vloggers of andere video editor talenten is nog onduidelijk. Hoewel we zelf van het schrijven zijn, voelen we aan de handen dat we wel meer in onze mars hebben zoals lions, snickers, bross etc.

Zie jij jezelf al als participant of lijkt een samenwerking jou gewoon leuk, of wil jij gewoon een extra manier vinden om jou content onder extra aandacht te brengen? Neem gewoon contact met ons op via de contactpagina en we raken vanzelf in gesprek met elkaar.

Voor nu de introductie van One Spirit…. A shared mind….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s