The Firmbizz

Video : The Firmbizz by Art Museum Kroonzicht

VIDEOTHEEK – Onze tweede video op de website is nieuwe uit & in de zelfde schoenendoos te vinden. In 2020, recentelijk dus, maakten wij deze met behulp van een eenvoudige aantal apps op de Android Smartphone de Nokia 5.3 Grey Edition – Android One Plus version 777.

Je moet er een beetje doorheen kijken, een creatie van pure talent in slechts 90 minuutjes geprepareerd. Met inzet van ook deze video wordt geïntroduceerd, de verandering welke vanaf j.l. aan onze webcontent mogelijkheden zijn toegevoegd. Namelijk dat we vanaf nu ook beeldmateriaal zoals video’s en muziek kunnen publiceren.

Of er zal worden samengewerkt met vloggers of andere video editor talenten is nog onduidelijk. Hoewel we zelf van het schrijven zijn, voelen we aan de handen dat we wel meer in onze mars hebben zoals lions, snickers, bross etc.

Zie jij jezelf al als participant of lijkt een samenwerking jou gewoon leuk, of wil jij gewoon een extra manier vinden om jou content onder extra aandacht te brengen? Neem gewoon contact met ons of mij op via de contactpagina en we raken vanzelf in gesprek met elkaar. Deze creatie is dan mede geïnspireerd door Bizzy. Je weet wel, van Youtube.

Voor nu de introductie van The Firm- “Bizz”….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s