Buitenhof Den Haag

Afbeelding: Buitenhof by Art Museum Kroonzicht

‘s-GRAVENHAGE – Het Buitenhof in Den Haag mag natuulijk niet ontbreken in ons assortiment van kunst in het Art Museum Kroonzicht Museum. Typischer Nederlands zul je op de website niet vinden.

Ju kunt ze niet zien zitten op het kunstwerk, maar in dit gebouw op de achtergrond, daar gebeurd het. Daar begeeft zich de regering met hun overheidstaken. De minister president begeeft zich daar achter ergens in zijn torentje.

Ook Den Haag zoals ‘s-Gravenhage in de volksmond wordt genoemd, kent tal van mooie bezienswaardigheden. Het Malieveld, begeeft zich op loopafstand van dit aanzicht. Daar vinden de jaarlijkse evenementen van de stad veelal plaatst.

Scheveningen, Kijkduin en Wassenaar begeven zich dan ook in de nabije omgeving waar je eenvoudig kunt komen met het openbaar vervoer. In Scheveningen vind je het zogeheten bekende Kurhaus en natuurlijk het strand.

In Wassenaar woont het koninklijk paar met hun kinderen. Madurodam is ook een toeristische trekpleister van de stad. Daar kun je zien hoe veel bekende delen van Nederland in miniatuur zijn nagebouwd.

Vaak zullen we nog terugkeren naar ‘s-Gravenhage om ook delen van de kunst daar nader vast te leggen en te presenteren op de website. De delegatie Den Haag heeft vanwege de regering een druk schema en kan niet altijd continue ons de wegwijzen dus we zullen dan ook maar even moeten wachten tot er weer een geschikte datum gepland kan worden voor we daar verdergaan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s