Emmastraat Eindhoven

Afbeelding: Vue uitzicht Emmastraat Eindhoven by Art Museum Kroonzicht

EINHOVEN – Eindhoven kent zijn Healtcare 3-Floors Building op de Emmastraat in Eindhoven, waar je voor minder dan een briefje van € 50,- kunt genieten van een heerlijke massage van 20 min. Daar waar je vanuit het VUE Cinema’s uitkijkt naar de Mediamarkt kun je in je rechterooghoek dit kunstwerk bewonderen.

Zeker de moeite waard om dit kunstwerk eens in het echt te gaan bekijken. Het ziet er niet exact uit als op de aangapaste variant van dat werk, maar alle eer gaat natuurlijk uit naar die gene die het heeft ondertekent.

Eindhoven kent tal van mooie kunst verspreid over de stad. Zo zullen we daar nog geregeld de stad bezoeken op zoek te gaan naar nieuwe kunst om vast te leggen. Voor nu laten we Eindhoven even achter ons.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s