Stratums-eind Eindhoven

Afbeelding: Stratums-eind Eindhoven by Art Museum Kroonzicht

EINDHOVEN – Bij uitstek het uitgaansgebied voor jongeren gemiddeld tussen de 15 en 25 in Eindhoven vind je aan het Stratums-eind. Van Woensdag t/m Zondag kun je hier terecht voor vertier.

Bij de meeste middelbare school-scholieren begint het op Vrijdagmiddag. Voor de Studerende aan een faculteit voor beroepsonderwijs, begint het al op Donderdag avond. Natuurlijk zijn de overige dagen dat het geopend is altijd wel een paar horecagelegenheden toegankelijk voor initiatieven die voor die dagen georganiseerd zijn.

Begin van het schooljaar zijn hier tal van introducties van studentenverenigingen welke hier zijn route kent. Met de feestdagen is er ook altijd wel wat te beleven.

Over het algemeen zijn de openeingstijden tot 02.00 uur in de nacht, behalve op Woensdag en Vrijdag en Zaterdag. Op Woensdag zijn de openingstijden tot middennacht en op de dagen in het weekend en feestdagen wel tot 04.00 uur. Met name de kerstdagen, Oudjaar en Carnaval zijn de drukste dagen van het jaar.

Naast tal van kroegjes, kent het tal van eetgelegenheden voor een hap en een snack. Een paar discotheken, ontbreken er ook niet, net als een aantal Coffeeshops en een mogelijkheid tot pool en dartspellen zijn er ook gevestigd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s