Te Koop Aangeboden: Origineel Samsung Blok input 240v – output 5v

Picture: Cable Concern Store

ONLINE – Vanaf vandaag de primeur en opening van onze Cable Concern Store als onderdeel van de E-marktkraam op de website van Kroonzicht. Te koop aangeboden; ‘Origineel Samsung Blok input 240v – output 5v’

Cable Concern heeft zich gevestigd onder de vlag van E-marktkraam.nl en is toegankelijk via de website van Kroonzicht. E-marktkraam is de online aanbieder van koopjes op onze eigen rommelmarkt/braderie/vlooienmarkt van onze Kroonzicht website. Cable Concern heeft een flink assortiment 2e hands en gebruikte kabels getest en brengt deze opnieuw op de markt voor diegene die op zoek zijn naar dat specifieke kabeltje dat zij nodig hebben.

E-marktkraam.NL is de non-officiele aanbieder waarvan je naam de aan kunt vergelijken met de actuele markt bij u in de buurt, zoals de vlooienmarkt in de grote sportzaal van uw gemeente, of de koopjesmarkt in Beverwijk of anders de Albert Cuypmarkt in Amsterdam enz.

Vandaag bieden wij ter opening ons eerste artikel aan. Hoewel er nog veel arbeid verricht moet worden om het tot een leuk assortiment aan te kleden, beginnen we met slechts 1 artikel te publicatie om het begin een start te geven.

Te Koop Aangeboden: Origineel Samsung Blok input 240v – output 5v

Vraagprijs excl. verzendkosten (k.k.) :

€ 4,-

U kunt met deze stopcontact kabelblok kunt u via uw USB aansluiting uw lader koppelen om de accu op te laden.

Hebt u interesse? Wilt u wat vragen over de prijs of een bod uitbrengen?

Neem contact op via het contactformulier.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s