Te koop Aangeboden: Vaste-telefonie analoge-kabel (100cm)

Foto : Cable Concern Store

ONLINE – Vanaf vandaag de primeur en opening van onze Cable Concern Store als onderdeel van de E-marktkraam op de website van Kroonzicht. Te koop aangeboden; ‘Vaste-telefonie analoge-kabel (100cm)’

Cable Concern heeft zich gevestigd onder de vlag van E-marktkraam.nl en is toegankelijk via de website van Kroonzicht. E-marktkraam is de online aanbieder van koopjes op onze eigen rommelmarkt/braderie/vlooienmarkt van onze Kroonzicht website. Cable Concern heeft een flink assortiment 2e hands en gebruikte kabels getest en brengt deze opnieuw op de markt voor diegene die op zoek zijn naar dat specifieke kabeltje dat zij nodig hebben.

E-marktkraam.NL is de non-officiele aanbieder waarvan je naam de aan kunt vergelijken met de actuele markt bij u in de buurt, zoals de vlooienmarkt in de grote sportzaal van uw gemeente, of de koopjesmarkt in Beverwijk of anders de Albert Cuypmarkt in Amsterdam enz.

Vandaag bieden wij ter opening ons eerste artikel aan. Hoewel er nog veel arbeid verricht moet worden om het tot een leuk assortiment aan te kleden, beginnen we nu met slechts een aantal artikelen te publiceren om het begin een start te geven.

Te Koop Aangeboden : Vaste-telefonie analoge-kabel (100cm)

Vraagprijs excl. verzendkosten (k.k.) :

€ 1,-

U kunt met deze kabel rechtsreeks via uw Vaste telefoon inpluggen op een telefoon- plug van Provider. Of schakelen of verlengen van uw huidige kabel.

Hebt u interesse? Wilt u wat vragen over de prijs of een bod uitbrengen?

Neem contact op via het contactformulier.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s