Talent gespot in Breda

Video: Talent in Breda Gespot by Art Museum Kroonzicht

BREDA – Afgelopen jaar in Breda werd dit talent gespot tijdens een festival welke zich begaf op het station in Breda. De Corona was toen al gaande, alleen de lock-down was toen nog niet actief. velen bleven toch afwezig. Kroonzich was daar met zijn Eye of the Tiger.

Onderweg naar Antwerpen stuitte ik op een wel heel opmerkelijke muziekkant. In Breda tijdens het kopen van het vervoersbewijs kwam ik deze mevrouw tegen welke wel een heel leuk theatraal stukje wist neer te zetten.

Kijkt u mee en bewonder, hoe dit muzikaal talent met een simpele fluit en een draagbare speaker op wielentjes een leuke mand had geprepareerd, waar muziek uit voortkwam.

Zo fruitig als ze eruit zag, zo klonk ze ook. U luistert hoe eenvoudig het lijkt, maar erg speciaal het is. Niet eenvoudig om zo continue op de muziek mee te spelen. Deed deed ze zo een half uur aan 1 stuk zonder pauze te nemen. Uit fatsoen namen we haar maar een fractie van de tijd op, ook nadat ik haar met een paar euro had gesponsord.

Ter ere waarvan het festival in Breda op het station werd gehouden is me niet bijgebleven, wel stond me bij dat het evengoed om een jubileum kon gaan. dat zou ik eens moeten nagaan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s