Talent gespot in Den Bosch

Video: Talent gespot in ‘s-Hertogenbosch by Art museum Kroonzicht

‘s-HERTOGENBOSCH – In Den Bosch de stadsnaam onder het lokale volk van de stad zoal wij die kennen ‘s-Hertogenbosch trof ik een tijd terug deze eigentijdse artiest aan met een bijzonder kunstvoorwerp. Bekijkt u eens goed het instrument.

Nadat de man beleefd werd gevraagd of we hem mochten filmen voor de website ontving de straatmuziekkant van mij een paar euro.

Heeft iemand een idee hoe je een dergelijk instrument noemt? Bijzonder is het wel. Deze man lijkt kennelijk eenvoudig een wereldberoemd aantal akkoorden op te sommen, want het klinkt ook echt bekend wat hij dan op dit muziekinstrument speelt.

Ik meen dat er vroeger ook een liedje (nummer) van is gemaakt door Gabber Piet of The Party Animals in de tijd van de gabbers met de Aussies en de Cavello’s zo eind jaren ’90. Havana Quila of hoe je het ook speld. In elk geval is het origineel eeuwen oud zou je denken.

In ieder geval was het een hele bijzondere presentatie dat dit op film kon worden vastgelegd en dat we het nu dan nu eindelijk ook goed kunnen presenteren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s