Talent gespot in Den Haag

Video: Talent gespot in Den Haag by Art Museum Kroonzicht

‘s-GRAVEHAGE – Alweer 1,5 jaar geleden waren wij in Den Haag onderweg naar Scheveningen waar wij een tussenstop maakte in het centrum van de stad. Op het station kwamen we deze meneer tegen, waar we het toch even niet konden laten hem op de film te zetten.

Als het eenmaal goed klinkt, waarom zou je het laten. De meneer wiens gezicht we niet filmden zette een muzikaal hoogwaardig werkstuk neer door zijn talent te tonen op een van de vele Piano’s die er tegenwoordig op de stations te vinden zijn. Hoewel hij geen optie bood voor een donatie, was hij het zeker waard. vandaar dat we ervoor hebben gekozen zijn gezicht niet op de film te zetten.

Op veel NS trein Stations kun je voortaan de Piano of vleugel vinden waar je gewoon gebruik van kunt maken om je talent aan de wereld te showen. Het is een openbare plek waar gefilmd mag worden en wanneer je ervoor kiest om een dergelijke plek te betreden, heb je het risico dat je gefilmd wordt.

De discussie of je straatmuziekkanten mag filmen sluiten we daarmee af. Je weest als Straatmuziekkant dat als je je op een openbare plek begeeft om daar jezelf te showen dat dat vastgelegd kan worden. Vaak is dat ook de bedoeling van de straatmuziekkant zelf. Die op die manier ervoor kiest om zijn talent aan de buitenwereld te showen. Dat je op instragram of tiktok of overig internet kan komen, moet je dan maar ook voor lief nemen. Anders zouden ze moeten overwegen een zaal af te huren en kaartjes te verkopen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s