‘Bossche Bol’ bij bakkerij Royal in de Visstraat in Den Bosch

Afbeelding: ‘Bossche Bollen’ by Art Museum Kroonzicht

‘s-HERTOGENBOSCH – ‘Bossche Bol’ maken bij bakkerij Royal in de Visstraat in Den Bosch. Dat is een leuk uitje. Voor nog geen € 15,- p.p. bij een reservering van minimaal 6 personen kun je je lol niet op.

Bij dit uitje maak je je eigen room voor in de voor geprepareerde hartige bol, waarna je leert de juiste ‘topping’ op maat te maken zodat jij de smeuïge chocolade saus naar de wens van je smaak over je bol kunt gieten of de bol in je saus kunt deppen, zodat jij de perfecte finish aanbrengt vlak voordat de bollen nog even de koeling in gaan voordat je ze werkelijk kunt consumeren.

‘s-Hertogenbosch ook wel Den Bosch genoemd in de volksmond heeft zijn eigen water de Willemsvaart met het naastgelegen Maaskanaal welke je tot aan Maastricht vanaf Rotterdam kan brengen. Vlijmen, Sint-Oedenrode, Esch, Vught en Rosmalen zijn de bekendste naastgelegen gebieden.

De stad heeft een eigentijds aanzicht met in het centrum tal van bijzondere bezienswaardigheden zoals de St. Janskerk bij het bekende uitgaansgebied en de Arena bij het bekend winkelend publiek.

De vroegere Jeroen Bosch ziekenhuis in het centrum is recentelijk afgebroken en deze is nu gevestigd aan de Henri Dunantlaan in Den Bosch met nevenvestigingen in Boxtel, Drunen, Zaltbommel en Rosmalen.

Deze 2 ‘Bossche bollen’ zijn speciaal voor u, zodat u weet waar u uw eigen bossche bol kan laten maken en opeten. Helaas is de figurant op het kunstwerk niet om op te eten.

2 comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s