Talent gespot in A’dam Noord

Video: Talent gespot in A’dam-Noord bij de Veerpont by Art Museum Kroonzicht

AMSTERDAM-NOORD – Bij de veerpont in Amsterdam Noord kwamen wij wel een heel bijzonder talent tegen. Deze ‘Spaanstalige -straatmuziekkant’ vestigde zich hier om hier haar talent te tonen aan de voorbijgaande gebruikers van de Veerpont van en naar het Amsterdam Centraal Station.

Ze deed samen met vermoedelijk 2 vrienden van haar al dan niet collegae om de voorbijgangers te plezieren van haar mondiaal talent. Zingen kan ze wel, maar wat betekent het nou wat ze zingt?

Dat ze een uitstekende spot heeft gekozen om bewonderd te worden lijkt me geen geheim en dat dat daar op film kon worden gezet bleek ook geen toeval te zijn. Uitgerekend op die spot kun je daar ook de Holland America-line bewonderen wanneer deze zijn entree neemt in de binnenstad van Amsterdam vanuit de Amsterdam-Noord Zijde. De daaraan grenzend prachtige rand van de boulevard geeft een aantal banjes vanwaar je het IJ kunt bewonderen en alles wat erop vaart.

Op loopafstand heb je de andere veerverbinding die eveneens een route naar Amsterdam Centraal kent. Je bent dan wel 20 minuten te voet bezig en daar geeft het uitzicht een bijzonder beeld van het Centraal Station van Amsterdam.

Luister eens goed naar wat ze zingt en als je het weet mag je dat in de ‘comments’ onderaan dit bericht aan ons kenbaar maken. Ze toonde verder geen bezwaar tijdens het filmen en vele anderen deden het ook. Dus ook voor haar een kosteloos momentje geweest om haar talenten aan de wereld te showen. Het was immers alsof ze voor mij zong.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s