Is dit het vaccin tegen het Coronavirus?

Afbeelding: Coronavaccin by Art Museum Kroonzicht

MEDISCH CENTRUM WEST – Is dit waar we naar op zoek zijn? Het coronavaccin? Er staat wel Extra bij. Leuk grapje, maar we moeten de Corona wel serieus blijven nemen. We wensen in ieder geval iedereen veel sterkte bij hun herstel van Corona.

Lekker koud op het Terras… Het zal nog wel even duren voordat de wereld door het coronavirus een Corona zal bestellen op het terras. In de kroeg of de discotheek. Wat kost zo een Corona eigenlijk en waar kun je het nog kopen?

Voor die gene die er zwaar onder lijden, we hopen dat we je met deze flauwe grap een beetje kunnen opvrolijken. Kroonzicht had immers Corona-zicht kunnen heten als we in Mexico gestart waren of in een ander spaans-talige land. Maar we kozen al jaren terug voor kroonzicht.

Naar verluid zal er rond de jaarwisseling en met 2e kerstdag aanzienlijk minder corona besteld worden. Dus we wensen ook de corona fabrikant veel sterkte toe. Tenzij zij ook het vaccin ontwikkelen natuurlijk ;).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s