Radio Vrijnieuws

Afbeelding: Radio Vrijnieuws Logo by Art Museum Kroonzicht

ONLINE – Vanaf 1 Januari 2021 gaan we dan officieel van start met onze pilot concept Radio Vrijnieuws. Wie? De luisteraars en onze muziek hobbyist die voorziet in de presentatie van verschillende muziekstijlen naar wens van bezoekers van deze site.

Hoewel we er jaren voorgaande investering in hebben zitten en tal van test-fases achter de rug hebben is het nu duidelijk hoe we het hebben willen. Een vrij eenvoudige, maar toch complexe unieke oplossing. Live streaming zonder live programmering.

De licentie is aangevraagd met ingangsdatum 1 Januari 2021. Wanneer er een enorme groei van bezoekers zal volgen als gevolg van de lancering van deze unieke muziekdienst dan zal overwogen moeten worden of er een professionelere aanpak noodzakelijk is om in de behoefte te voorzien, zoals het implementeren van een vaste live programmering.

Het concept is bedacht in 2016, maar slechts in test-fases gebruikt. Besloten is om het simpel te houden om kosten te drukken. We proberen nu het principe te handhaven dat wat het kost moet het opleveren. Dat geldt natuurlijk voor de packetsdeal web-service en muziekstream.

E-marktkraam en CableConcern zijn de fysieke financieringsmoter geworden van het concept in totale zin. Althans is de bedoeling op termijn zo te zijn. In feite is het nu nog een privé investering van onze redacteur hobbyist Wiebo J. Rijpma.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s