Scheef aan de Horizon

Afbeelding: Scheef aan de Horizon by Art Museum Kroonzicht

ZANTVOORT – Zantvoort aan Zee, welteverstaan. Een mooi scheef beeld aan de Horizon. Het zal zijn gekomen door de 2 blikjes hete Heineken, op deze zwoele zomerse dag met 39 graden Celsius vermoedelijk, dat dit beeld scheef eruit ziet.

In werkelijkheid is het de benaming van het kunstwerk, waar dit beeld opzettelijk scheef is gecreëerd voor dit kunstwerk . Het mooi afgewerkte zandvlak en de daarop rustige Zee op de achtergrond met natuurlijk het volk ertussen in.

In Zantvoort kun je op deze warme dagen volop genieten van maaltijden afkomstig uit de Zee. 3 sliptongentjes bestel je bij het dichtbij zijnde visrestaurant voor nog geen 2 tientjes met tal van garnituur erbij zoals frietjes en groente.

De laatste jaren zijn de zomer in Nederland steeds warmer en de winters steeds minder guur. Om de winter te voorzien van een beetje zomerse input, bij uitstek de ideale gelegenheid om dit kunstwerk hartje winter te presenteren. Het is vandaag namelijk niet zo koud als 20 jaar terug in dezelfde tijd.

Ook in de winter kun je in Zantvoort terecht. Er zijn tal van accommodaties en toeristische trekpleisters open. Denk bijvoorbeeld aan het Holland Casino.

One comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s