Lovers Amsterdam

Afbeelding: Lovers Amsterdam by Art Museum Kroonzicht

AMSTERDAM – Sommige bezienswaardigheden zijn gewoon heel erg mooi om op beeld te zetten. Net zoals deze vaardienst van Lovers. De plek om romantisch met je geliefde over de wateren van Amsterdam te varen. Leuk uitje voor Oud & Nieuw, kun je wel stellen.

De werkzaamheden zijn nog volop aan de gang rondom Amsterdam Centraal Station. Met name bij de trams zullen nog wat werkzaamheden moeten worden verricht, maar het einde is in zicht. Dit stukje Amsterdam is in elk geval al jaren geleden ingericht zoals ze het hebben willen. Reden genoeg om het mooi beeld in kunst artistiek te verwerken.

Je zou haast denken dat het een feitelijke foto is, maar dat niet alleen het plaatje is gecreëerd van inderdaad een genomen foto waar er later een kunstwerk van is gemaakt die een goed beeld geeft van de romantische sfeer zoals je hierboven kunt zien.

Lovers is een van de vele rederijen die binnenvaarten verkoopt over de Amsterdamse wateren. De naam en de presentatie geeft een goed beeld dat de doelgroep ook echt ‘lovers’ betreft. De vaartroute is hier natuurlijk op aangepast. Je kunt bij reserveringen ook genieten van een hapje en drankje aan boord net wat past bij de situatie.

Voornamelijk wordt Lovers gebruikt voor rondvaarten die een stukje over de Amstel en het IJ varen. En natuurlijk de binnen stadse grachten van Amsterdam. Wanneer je kiest voor een route waarbij het tijdstip is genaderd dat het ongeveer donker begint te worden, maar nog net licht is, zoals op het kunstwerk hierboven heb je naar mijn mening de beste route te pakken. Dus wanneer de lampjes net aan gaan van de stad.

2 comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s