Red Light Amsterdam

Afbeelding: Red Light District Amsterdam by Art Museum Kroonzicht

AMSTERDAM – Typerend beeld van de Red Light District in Amsterdam. In misschien wel een van de mooiste en oudste straten van Amsterdam vind je vaak dit typerend beeld van de Red Light District in Amsterdam.

Amsterdam staat bekend om zijn Red Light District en zijn Coffeeshops. Dit Kunstwerk gecreëerd van het aanzicht aan het begin van de Spuistraat vanuit het Centraal Station gezien geeft een mooi beeld van wat er in Amsterdam ook naast de Coffeeshops te beleven valt.

Heb je niks te en moet je heel nodig en ben je vrijgezel, je kunt hier zomaar eens je lover voor je leven tegenkomen. Over het algemeen zijn de werkende dames hier als zelfstandige aan het werk. Soms voor het geld en soms gewoon om hun liefde van het leven op te pikken.

Vaak hangt er een bordje telefoonnummer met ruimte te huur, waar dan ook vaak gebruik van wordt gemaakt, daarop volgend volgt er vaak een stroming van geschikte kandidaten die hun interesse kunnen tonen.

€ 50,- betekend hier niet altijd 50 x een euro in een vast briefje of gedeeld. Het is vaak ook een uitnodiging om nader tot elkaar te komen waar de basis in principe sex is. Het oog wilt ook wat en velen vinden sex in hun relatie belangrijk. Wanneer er een klik is kan een vervolg dat worden gemaakt. Een keertje sex, wil nog niet zeggen dat de vonken ervan afslaan, maar gebeurd dat een paar keer op rij, wil het nog wel eens uitmonden tot een relatie van korte of langere duur.

De red Light District in Amsterdam behoort tot de zogeheten prostitutie. Prostitutie zegt meer dan alleen in de volksmond genoemde ‘hoerenlopen’. Vaak zit er een heel systeem achter met een functionele denktank om Lovers bij elkaar te matchen waarbij als uitgangspunt natuurlijk geld dat ze beide in hun plezier bevredigd raken wat betreft sex. Een soort dating concept natuurlijk.

De vrouwen hier willen het liefst verwend worden al dan niet bemind, hoewel ze dit niet altijd laten merken. Als er geen klik is, dan volstaat de vergoeding. Over het algemeen is de gehele raamprostitutie in heel Europa een geregelde business. Dit staat dan ook wel los van de escort business waar de net even andere regels gelden.

Kun jij je aan de regels houden en ben jij een echte heer, dan kun je weleens het geluk hebben als vrijgezel dat je de vrouw van je dromen hier treft en thuis mee het bed in krijgt. Simpelweg omdat jullie Lovers zijn geworden. Dat is dan ook de voordelige bijkomstigheid wanneer je met een zelfstandige werker te maken hebt.

Nederland is een bureaucratisch geregeld land, waar ook de prostitutie gewoon geregeld is. Dus ben je vrijgezel en is dit de input voor jou, dan kun je er gewoon voor gaan. De een komt zijn geliefde tegen in de bibliotheek. op school , tijdens het uitgaan of bij de sportclub. En de andere bij de Red Light District.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s