Emmasingel Eindhoven

Afbeelding: Emmasingel Eindhoven by Art Museum Kroonzicht

EINDHOVEN – Het Eindhovense aanzicht op de Philips Toren rechts, Admirant links in het midden de rechts in het midden de Regent. En natuurlijks links de American Today. Nog verder rechts is de mediamarkt, maar die staat niet afgebeeld.

Het is maar afhankelijk hoe je naar het straatbeeld kijkt of je er een mooi kunstwerk van kan maken. Van waar we staan tot tussen het midden bij de 2 hoge gebouwen in de verte ligt nog een geasfalteerde weg. Zeker de moeite waard op het werkelijke beeld in het echt te bekijken. Je herkent het helemaal.

Eindhoven staat bekend om zijn grote binnenstad met veel winkels. Altijd wel lekker op Zaterdag of Vrijdagavond, Vrijdag is tevens koopavond. Wanneer je hier naar links gaat nog voor het koepelgebouw van American Today kom je bij de Plaza en Bijenkorf terecht en iets verderop bij het station.

Mocht je voor links kiezen heb je verderop het Politiebureau en het Philipsstadion bij de Psv-laan die uitmond in Strijp-S en het bijgelegen Strijp-S -treinstation, met daartussen in nog de ‘mini’ bioscoop, Natlab.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s