Gelukkig Nieuwjaar

Foto: Vuurwerk 2021 by Art Museum Kroonzicht

ROTTERDAM – Vanuit de Havenstad wordt u Gelukkig Nieuwsjaar toegewenst met vuurwerkspektakel. Waar elders een verbod is ingesteld, word op sommige plekken toch vuurwerk toegestaan, zoals hier op bij de Erasmusbrug in Rotterdam.

Verder is het vlak na middennacht over het algemeen erg rustig. Op veel plekken wordt toch vuurwerk afgestoken ondanks het verbod. Hopelijk blijft het een rustige jaarwisseling met weinig slachtoffers. Kroonzicht wenst al zijn bezoekers de beste wensen bij deze jaarwisseling.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s