Groest Hilversum

Foto: Groest Hilversum by Art Museum Kroonzicht

HILVERSUM – In het Centrum van Hilversum is het vrij rustig vandaag 1 Januari 2021. Onderweg naar de Mac waar ik een Quarter Pounder Menu, Large met frietsaus & cola haalde om terstonds ook een leuke foto te maken van mijn aanwezigheid in Hilversum, vandaag.

Hier ergens staat een bordje de Spoorlaan. Bij welke straat het bordje hoort is niet vrij duidelijk. daar op de achtergrond, het omgevingskenmerk van de plek, de Kerk in 1 lange baan genaamd; Groest tot aan Het VUE Cinemas, hierachter.

Van de weinig mensen op deze nieuwjaarsdag draagt vrijwel iedereen een mondkapje in diverse geuren & kleuren. Bij de Mac Donalds voor staat stenen bankje verderop in de straat, waar wij de maaltijd hebben genoten. volgens mij heb ik korting ontvangen omdat de producten apart op de rekening staan vermeld. Niet in een menu ofzo.

Denk ik bij mezelf, is toch een besparing van € 2,80 besparing op het eten. Besparing den Top denk ik dan, want ik ga echt niet terug om een aparte bon te laten opmaken voor deze franse frietjes. Het is niet dat ze het niet door had, maar ze durfde wellicht niet tegen haar baas te zeggen dat ze gecorrigeerd moest worden en gaf de bon mee. Het maaltijd klopte verder wel met wat ik besteld had. Maar ja, weer dubbel trein geld te betalen en helemaal de trein te moeten nemen om thuis te komen is onnodige kosten maken.

Eenmaal op het station weer naar huis, kwam ik tot de constatering dat ze geen sigaretten meer op het station bij de Albert Heijn To GO verkopen. Dus dat was wel even minder, want ik had mijn moeder beloofd om haar een pak sigaretten te geven en dus voor haar mee te brengen.

En toen bedacht ik me, Wat nou als ik in die televisiestad ga wonen? Of er überhaupt plek is!? Je raakt er ook in zo’n sfeertje van, op z’n Hilversumst. Te dichtbij denk ik dan. Als de Coronamaatregelen niet zouden gelden zou het hier vast wat drukker kunnen zijn, op Nieuwjaar.

Hilversum is een mooie stad, dus ik heb deze toegevoegd aan mijn website!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s