Gezocht: Vlogvrijwilliger

Afbeelding: Vrijwillige Vlogger by Art Museum Kroonzicht

VACATURE – Kun jij 52x per jaar 1x per week een productie afleveren in de dropbox? Een product van 15 minuten lang aan beelmateriaal. Elke week met dezelfde Deathline!? Een productie gemaakt en binnen en van jouw eigen Provincie!? Dan ben jij die vrijwilliger die gezocht wordt door de redactie!

Kun jij vloggen en een opname van 15 minuten video editen waarbij je als onderwerp van de video 52x iets kiest wat uit de Provincie van jouw woonplaats komt. Denk hierbij aan de presentatie van een boek uit de lokale bibliotheek of een serie boeken. De presentaties van plaatselijke musea, pretpark, kermis of kerkgenootschap. Veilingen enzovoort…. Dan ben jij het talent van onze keuze.

Voor de website willen we een jaar lang 12 x 52 x 15min aan beeldmateriaal verzamelen om bezoekers naar de website te begeleiden. Dus in totaal 13 uur per kandidaat aan beeldmateriaal afkomstig van 12 vlogtalenten. Eén voor elke provincie die Nederland telt. Dus in totaal 156 uur aan beeldmateriaal voor 1 jaar.

In ruil daarvoor kun jij alle faciliteiten gebruiken die de website biedt, met eigen link naar je privé social media zodat jij jezelf in de etalage zet van onze ‘rol’ en je daarmee onderscheid van de standaard vlogger. ben je geïnteresseerd?

Vul dan de contactformulier in van onze site en maak je interesse kenbaar!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s