Leuk voor de kleintjes: Boetsier Plezier

Foto’s: Boetsier Plezier met Klei by Art Museum Kroonzicht

BAARN – Iedereen heeft goede voornemens voor het nieuwe jaar. De een is vastberaden die muis te vangen met zijn muizenval, die andere wil nooit meer vergeten de kat te eten te geven, de ander hoopt op wat geluk in het Casino bij het dobbelen en ik ben vastberaden voor sprotactiviteiten te gaan voetballen.

Met een setje nieuwe Nike sportschoenen, kleur wit hoop ik mijn lijf fysiek op orde te houden. Dat zijn mijn nieuwe voornemens voor dit jaar. Wat zijn jou voornemens? Wil je dat laten weten, kan dat in de comments of neem contact op via het contact formulier in de menu te vinden onder het kopje redactie op deze website, en wordt zelf blogger of vlogger voor deze website. Alles is bespreekbaar.

Het maakt vrij weinig uit wat je graag wilt delen. Zijn het je kleikunsten of is het iets wat je de afgelopen week hebt gedaan. Het gaat erom dat je je eigen voldoende bezig kunt houden in deze corona tijden. Du heb jezelf geen idee, wat te doen, sluit je bij het Kroonzicht idee aan en doe lekker mee.

Kun jij een Boes kleinen, of een struisvogel? Misschien kun je Ovide en zijn vriendjes wel goed tekenen of Asterix & Obelix. Of de smurfen. Welk talent jij ook hebt, je mag het via dit portaal komen presenteren. En het kost in principe niks. Je overhandigd jouw content aan de redactie en die doet de rest. Je krijgt er zelfs een vermelding met links bij naar jouw persoonlijke socialmedia-kanalen.

Verveel je je? Plaatsen genoeg en voor ieder wat wils! Zet jezelf met jouw talent in de Etalage op Kroonzicht.com!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s