De Cartoon App

Afbeelding: Cartoon Me by Art Museum Kroonzicht

AMSTERDAM – Zo zien we er dus helemaal niet uit, maar wel als ‘we’ een cartoon van ons eigen ‘ik’ maken en een beetje een gekke bek trekken waarbij dan vooral de tanden niet worden laten zien. Wat een misvormde selfie! Haha…

Hoe vrij eenvoudig is het om van een willekeurig gezicht een misvormd gezicht te maken, wanneer je een cartoon aan het creëren bent? Vrij eenvoudig dus. Met een simpele App op de smartphone genaamd cartoonmaker, kun je tal van filters uitproberen op video en foto en dus zo een dergelijk resultaat als hierboven op de afbeelding krijgen.

Je kunt ook bewegend beeld zo misvormen. Of een bestaande video converteren naar een tekenfilm. Met wat kleine aanpassingen of een bepaalde structuur van werken kun je dan al een professioneel ogende cartoon op de markt zetten. Het is maar net hoe je de App gebruikt.

Of je nou een iPhone 12 hebt of een Androïd One. Het maakt vrij weinig uit. Bijna elke app kun je op beide toestellen in de Appstores terugvinden. Er zijn nog maar weinig App’s die uniek zijn en kiezen of voor een OSX of een Androïd based apparaat te gaan.

Maakt het in de toekomst nog wel uit welke apparaat je kiest te gebruiken. De toestellen raken immers steeds meer aan elkaar gewaagd, daar dat ze vrijwel alle functionaliteiten aanbieden. Wat onderscheid het ene toestel nog van het andere. Reageer in de comments hieronder of laat het ons weten via het contactformulier welke je kunt vinden via de redactiepagina.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s