De Molkerij

Afbeelding: De Molkerij-pakken by Art Museunm Kroonzicht

AMERSFOORT – Je kent het wel, weer een uniek zuivelmerk dat naam maakt op Europese bodem. Typerender kan niet. Want deze merknaam doet zijn naam eer aan. ‘Melk wordt nou eenmaal gemolken bij de koeien van de Molkerij’

De grotere Supermarkten zoals Albert Heijn en de Jumbo verkopen de melkpakken nog niet in deze hoedanigheid, maar de kleinere verkooppunten zijn er dol op. Zo kun je bij de ‘buurtsuper van Landal Greenparks‘ de melk van de Molkerij zo kopen. Zelfs online te bestellen bij het Land van Bartje.

Het zou wel zo moeten zijn dat ook de grotere supermarkten de melke van de Molkerij gaan aanbieden in deze schitterende verpakking wat typisch Nederlands uitstraalt. De melk is namelijk heerlijk.

Je hebt verschillende variaties van de zuivelproducten in deze verpakkingen, zoals Karnemelk, Yoghurt en Halvolle & natuurlijk ook ‘de Volle’ melk, welke niet staat afgebeeld. De pakken zijn een kunstwerk op zich. Het is maar net hoe je ze neerzet. Zoals ze hier op de afbeelding staan kun je zien dat het hekje van de wei gewoon het verlengde is van het hekje van de wei.

Nederland is een land en dat draait op zuivel, melk wordt vrijwel door iedereen iedere dag gedronken. De een stopt het in zijn Brinta, de ander in zijn Smacks of Cornflakes. Weer een ander maakt er een pannenkoek van weer de ander wil er een omelet van maken. In Amerika maken ze er zelfs Donuts van. De heerlijkste Donuts bij de Aldi worden vast gemaakt van melk van de Molkerij of een daarop lijkende melkoe van hetzelfde ras. Heerlijk gewoon zijn die Donuts.

Hoe je het draait of keert, de beste melk is natuurlijk de verse koeienmelk van de boer. Naast een hoofdingrediënt natuurlijk een sub-ingrediënt voor tal van op melk gebaseerde producten ter consumptie. Wie wil der nou geen IJsje kunnen eten, of verse roompasta? Of mini Donuts?

De keuze voor de juiste melk is pas gemaakt, nadat jij hebt geproefd. Wil jij een keer melk van de molkerij proeven?

Klik hier om te bestellen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s