Verkiezingen Amerika

Afbeelding: Verkiezingen Amerika by Art Museum Kroonzicht

AMSTERDAM – In Duitsland is een nieuwsartikel opgedoken waarbij wordt beweerd dat de verkiezingen wel degelijk niet eerlijk zijn verlopen. Naar zeggen, een Italiaans IT-bedrijf zou bij de digitale stemmen, een hoop stemmen die toebedeeld waren aan de huidige President Trump, toebedeeld hebben aan Biden.

Is de wereld dan toch in een chaos veranderd, dat de verkiezingen in zelfs Amerika niet meer eerlijk verlopen? Joost mag het weten, wel weet ik dat er al heel erg lang een ongewijzigde situatie betreft in de regering van Nederland.

Naar verluid zou een Italiaans IT-bedrijf de spil zijn vanwaar de digitale stemmen bedoeld voor Trump toch naar Biden zijn gegaan. Indien dit mogelijk is en kan worden bewezen, is het natuurlijk niet gek als dat dan in meerdere deelstaten is gebeurd.

In April a.s. wordt het rapport gepubliceerd, waarbij naar verluid bewezen zal worden dat er sprake is geweest van fraude. Er zou geknoeid zijn met een satellietverbinding. En een Italiaans bedrijf zou daar een grondslag in hebben de stemmen bedoeld voor Trump aan Biden te hebben toegekend. aldus het Duitse nieuwsartikel. Wat zegt de ambassade in Nederland hier eigenlijk over? Reageer alstublieft in de ‘comments’.

20 Januari a.s. vind de inauguratie plaats van de tot nu toe bekende gekozen president. De wereld gaat er namelijk van uit dat er niet is geknoeid met de stemmen. Hoe zit dat dan met de digitale stemmen? Zijn deze ook in hun herkomst getoetst? Lijkt me eigenlijk erg sterk dat bij zo een hertelling ook wordt getoetst waar de stemmen dan vandaan komen, wanneer ze digitaal zijn vervaardigd.

Al met al, nu blijkt dus dat de commotie niet voor niks is geweest en niet uit de lucht is komen vallen. Vermoedelijk was het vooraf al bekend dat dit zou plaatsvinden en kan het helaas niet voor de inauguratie worden bewezen, zodat hier ook feitelijk iets mee gedaan wordt.

Geeft dit dan de mogelijke echte ‘boosdoeners’ de kans om de wereldmacht naar zich toe te trekken. Dat is natuurlijk de vraag als de wereld bij een dergelijke situatie blijft slapen of het allemaal wel welletjes vindt. Hier is ook de harde schijf back-up gestolen en mijn 2 kiezen uit mijn gebit die ik daarlangs in een blister had bewaard.

De tijd zal men leren of deze gebeurtenissen bijdragen aan verbetering van de omstandigheden daar of juist verdere verslechtering. Het is natuurlijk wel een wanhoopsactie dat de huidige president, zijn eigen achterban moet vragen de demonstraties in te perken, omdat ze leidde tot vandalisme en oproer.

Als blijkt dat wanneer het rapport in April uit zal komen, van het IT-bedrijf dat de fraude heeft geconstateerd, of juist de bron is geweest van de fraude, want dat kun je uit het Duitse artikel niet goed afleiden, juist zal zorgen voor spanningen… Dan kunnen we de komende jaren nog een hoop rumoer verwachten in de Verenigde Staten.

Al met al voor mij een mooi moment, om mijn kunstwerkje te presenteren zoals bij de afbeelding hierboven. Ik noem het Verkiezingen Amerika, It’s Time Amerika!

One comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s