Paperwall A’dam Coffeeshop

Foto: Paperwall A’dam Coffeeshop by Art Museum Kroonzicht

AMSTERDAM – In een zijstraat van het Rembrandtplein in Amsterdam begeeft zich een Coffeeshop waar boven een rokersruimte is ingericht met aan de wand allemaal berichtjes geplakt welke zijn geschreven op de vloeitjes waarmee men normaliter een joint mee prepareert.

Amsterdam staat bekend om zijn green light district. Overal in elk stadsdeel zijn er wel meerdere coffeeshops te vinden waar men niet alleen koffie of thee kan bestellen , maar ook een jointje. Sommige coffeeshops doen er alles aan om het verblijf van toeristen in hun chill-out zo aangenaam mogelijk aan te kleden.

Weer andere coffeeshops richten het zo in dat men liever alleen wat te roken komt afhalen, zodat ze daarmee het veel bekende overlast gebeuren rondom het blowen bespaard kan blijven.

In weer andere gevallen zijn het de bezoeker die de chill-out van behang voorzien ten tijde van hun aanwezigheid daar. Het behang is in der loop der jaren steeds aangevuld waardoor je nu een hele muur hebt met leuke berichtjes die de toeristen hebben achtergelaten voor andere toeristen om te lezen. De muur op zich is eigenlijk daarmee omgetoverd in een kunstwerk

Zelfs het maken van een foto van deze bijzonder creatie op zich maakt de foto een kunstwerk op zicht.

Wil je een keer dit zelf in levende lijve gaan bewonderen. Links van discotheek de Escape zit een staag met aan de rechterkant een Coffeeshop. Moet je daar eens naar de eerste verdieping gaan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s