Corona leeft en ‘roeit’ ‘Kabinet’ uit

Afbeelding: Corona Vaccin by Art Museum Kroonzicht

MEDISCH CENTRUM WEST – Je zou bijna denken dat de wereld gek aan het worden is. Is die hele Corona wel echt? Met wat beelden die door de media in ziekenhuizen zijn gemaakt is het merendeel van de mensen ervan overtuigd dat er wel degelijk sprake is van een coronavirus, maar is dat wel zo?

Het Kabinet is opgestapt! Vanwege fouten die het kabinet aan te rekenen valt, aldus de berichten in de media. Ze hebben het maar gegooid op te toeslagen affaire en een rapport dat ermee samen hangt. Waarschijnlijk waren er wel tientallen andere affaires waarbij ook door het kabinet het een en ander te wijten valt.

En dan nu de Corona. Veel mensen twijfelen of die gedane beweringen wel kloppen rondom het corona gebeuren. Wat de media heeft laten zien, kunnen de makers van Goede Tijden Slechte Tijden ook in elkaar hebben gedraaid. De regering heeft ook niet met overtuigend bewijs naar buiten kunnen komen.

Misschien is het wel een militie welke zich in de reeds opgestapte regering had vermengt en was de verdeeldheid intern zo groot geworden dat het in stand houden van het kabinet gewoon onverantwoord is en is het kabinet daarom in werkelijkheid gevallen.

De gebeuren de laatste jaren veel gekke dingen in de politiek. Misschien is dit wel de langverwachte terreur aanslag in Nederland en niemand die zich er dan veel om bekommerd zo lijkt het. Het volk wat massaal een prik krijgt omdat er een stempel is gevonden die je op zeker de helft van de bevolking zijn voorhoofd kunt plakken, simpelweg omdat ze dat in het buitenland ook doen.

Wat vindt jij over dat vaccin welke ze nu ook met een verplichting willen inzetten? En dat door een demissionair kabinet, zodat niemand de schuld kan krijgen als het bij de mensen alleen maar een leeftijdsverkorting installeert? Zijn dit gekke vragen of juist niet. De medische wereld heeft altijd al moeite gehad om uitleg te verschaffen op een normale manier.

En welke mensen zijn nog in staat die medische taal te converteren naar Jip en Janneke taal, zodat de normale mensen die niet zo speciaal zijn ook weten wat er gebeurd. Of moeten juist die mensen uitgeroeid worden omdat ze te normaal zijn en niet aan daten voor hoogopgeleiden doen. Het lijkt inderdaad wel een 3e wereld Oorlog als je die corona maatregelen en de avondklok erbij telt. Maar dan wel een stille 3e Wereld Oorlog, want iedereen houdt zijn klep!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s