Radio Vrijnieuws heeft bestaansrecht verkregen

Afbeelding: Radio Vrijnieuws by Art Museum Kroonzicht

UTRECHT – Eindelijk is het zover! Radio Vrijnieuws heeft zijn eigen licentienummer van BUMA Stemra i.s.m. Service Centrum Auteurs en Naburige Rechten (SENA) ontvangen. We zijn nu online te beluisteren op onze website! Surf snel door naar de website en geniet van de beste muziek speciaal voor u geselecteerd.

Na lange voorbereiding heeft het eindelijk zo mogen zijn. Radio Vrijnieuws heeft officieel bestaansrecht ontvangen. We zijn nu voortaan online te beluisteren op deze website. Vin du het het een leuke website en vindt u de muziek van Radio Vrijnieuws leuk? Deel dan deze pagina op internet!

Radio Vrijnieuws wilt natuurlijk graag groeien en is blij met alle luisteraars. klik de like button op deze website of meld je aan voor onze nieuwsbrief via de optie in de Sidebar van deze website als je de ontwikkelingen graag wilt bijhouden.

Radio Vrijnieuws blijft zich ontwikkelen en hoopt nog te groeien. Heb je tips of wil je muzieknummer voorstellen die we in de playlist kunnen opnemen neem dan contact op via de het contactformulier via de contactpagina.

Voor nu veel luisterplezier!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s