Redactie

De creatieve geest en bedenker achter deze website is momenteel ook de Hoofdredacteur van de site, Schrijver/Auteur, Store Manager Cable Concern, E-marktkraam Beheerder, Directeur van Art Museum Kroonzicht, Hoofd van Kroonzicht Detachering, Hoofd Administratiedesk Care4U, Algemeen Penningmeester en Allround Radio DJ, waar u voor al uw vragen, opmerkingen, tips of klachten bij terecht kunt.

Overige Informatie

Klachten worden serieus genomen en ook altijd in behandeling genomen, indien aan alle wettelijke vereisten is voldaan voor het formeel indienen van een klacht. Om u hierbij zo goed mogelijk te helpen is hiervoor een speciale contactformulier pagina ontwikkeld.

Voor, adviezen, tips & tricks, vragen of opmerkingen kunt u ook gebruik maken van het contactformulier op de speciale pagina, waarna u een reactie kunt verwachten.

Klik hier voor het contactformulier

Heeft u liever rechtstreeks contact via de e-mail of wil je je Dropbox koppelen?

redactie@kroonzicht.com

U kunt ook via deze link uw dropbox koppelen

De Website

Afspiegeling
Je kunt van alles tegenkomen op deze website van wat de redactie van deze website tegenkomt wanneer deze zich verplaatst tussen de straten van de gemeentes en de omliggende regio’s. Ook op het gebied van individuele serviceverlening zoals u op de website tegenkomt geldt de term; Van alle markten thuis.

Weerspiegeling
Wat is de mening ten opzichte van het waargenomen straatbeeld, Welke ontwikkelingen zouden we erop toepassen voor zover tot mogelijkheden behoren en hoe zouden we dat bewerkstelligen. Dat zijn o.a. de onderwerpen welke aan bod zullen komen op deze website. U vraagt wij draaien is het principe voor zover er sprake is van een wij in de vorm van…

Een Visie
Natuurlijk laten we naast een verbeelding van een realistische kijk op hetgeen we waarnemen ook nog een leuke artistieke fictieve maar vooral fantasievolle kijk zien op deze website door het toepassen van artistieke vaardigheden bij de bewerkstelliging van e.a. op de website. Vooral entertainen, delen en informeren is het motto. In beginsel is het een non-profit project, maar eventuele kosten mogen gedekt worden met eventuele opbrengsten.